+ ShareSpark.net »  :::: ShareSpark Basics » All Basics » Staff Support
|- How to Remove Captcha while posting :


How to Remove Captcha while posting :

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

November 03, 2015, 05:56:31 PM
  • Hero Member
  • ***
  • Topic Author
  • Thank You: 30
  • Reputation: 7
  • Activity:
    0%
  • Country: za
  • Posts: 348
  • Topics: 212
  • Join Date: Oct 2015
  • ShareSpark Member
Torrable - One stop for all your download & upload needs. It's smart, easy and free.
I want to start posting here ......but everytime I want to post I am getting this verifications problem......
I am using opera mini .........& I have noticed that wen using opera mini all symbols does not show .......
I also received pm that after 1st post it will be auto removed ......but still I am getting suc error ......plz help me ........I want to post here ........I love using opera .....
Plz help ........

Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on MySpaceShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo




November 03, 2015, 09:16:15 PM
Reply #1
  • Time Heals Everything ...
  • Hero Member
  • ***
  • Thank You: 138
  • Reputation: 44
  • Activity:
    0%
  • Country: in
  • Posts: 361
  • Topics: 169
  • Join Date: Nov 2014
  • Dont Worry Because of People , They All Gona Die
 :idontgetit:
It never happened to me ...
Admins & mods plz see to this problem ...

November 03, 2015, 09:19:47 PM
Reply #2
  • Global Moderator
  • Legend Member
  • *****
  • Thank You: 1441
  • Reputation: 317
  • Activity:
    31.6%
  • Country: in
  • Posts: 2947
  • Topics: 1883
  • Join Date: Dec 2013
  • ShareSpark Member
If possible then please provide some screenshots for better idea what problem you are actually facing


November 03, 2015, 09:23:27 PM
Reply #3
  • *****************
  • Head Admin
  • Legend Member
  • *****
  • Thank You: 4418
  • Reputation: 2297
  • Activity:
    100%
  • Country: in
  • Posts: 15674
  • Topics: 9591
  • Join Date: Mar 2012
  • The Time Is Now......
:idontgetit:
It never happened to me ...
Admins & mods plz see to this problem ...
If possible then please provide some screenshots for better idea what problem you are actually facing
I think..he is trying to post via Mobile[OpERA mini]

November 03, 2015, 09:45:53 PM
Reply #4
  • Hero Member
  • ***
  • Topic Author
  • Thank You: 30
  • Reputation: 7
  • Activity:
    0%
  • Country: za
  • Posts: 348
  • Topics: 212
  • Join Date: Oct 2015
  • ShareSpark Member
Problem is solved now .....& yes .....I am still using mobile [opera mini]

November 03, 2015, 11:16:49 PM
Reply #5
  • Head Admin
  • Legend Member
  • *****
  • Thank You: 1310
  • Reputation: 1028
  • Activity:
    2.4%
  • Country: in
  • Posts: 5560
  • Topics: 1503
  • Join Date: Dec 2010
  • Expertises:
  • Tv Shows
Hi, the captcha is only till the first post, to prevent spam posts done by bots.
After first post, you will not see captcha on posting page :yahoo:
If you like any post, then say thanks to the uploader by posting in his topic, adding thanks and reputes to him.
Because we all want is just a little appreciation from you.

Tags: Help 
 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
646 Views
Last post May 16, 2012, 11:13:30 PM
by мя.иαωαz мυgнαl
0 Replies
381 Views
Last post September 04, 2012, 06:21:25 AM
by Sacн¡и S¡иgн ♫
1 Replies
727 Views
Last post July 20, 2013, 11:09:20 AM
by hasan1223
1 Replies
564 Views
Last post September 15, 2013, 05:23:17 PM
by zesterkajija
6 Replies
1218 Views
Last post March 04, 2015, 05:23:24 PM
by Ðj sαм




Back to top